Echt wat bijzonders van maken van je interieur? Dan hebben we een wel heel fijne optie voor jou. Bij ons is het immers mogelijk om je eigen foto op je canvas te laten drukken. Een sterk staaltje technologie, maar vooral een heel bijzondere canvas die niemand anders heeft. Een fraaie berg op vakantie, je favoriete vakantiehuisje met zicht op zee of misschien wel je hond? Wat je op je canvas laat drukken, bepaal je bij ons helemaal zelf

Foto voor op je canvas uploaden en klaar

Het laten drukken van je eigen foto op canvas is helemaal niet moeilijk. Werkelijk iedereen kan een eigen, unieke canvas creëren. In enkele eenvoudige stappen beschik jij over een bijzonder exemplaar. 

Selecteren van jouw favoriete foto: een leuk familieplaatje, een zee, een prachtig bloemenveld of helemaal wat anders? Je zegt het maar. Heel wat zonsondergangen op de vakantiebestemming zijn ook ontzettend populair. We controleren de resolutie van de door jou doorgestuurde foto en of die voldoet aan de minimumvoorwaarden. Dit is nodig om een scherpe foto op je canvas te krijgen. Hoe groter je de maat van de canvas, hoe hoger de resolutie moet zijn. 

Een canvas op maat: we werken niet met vaste formaten. Dit betekent dat je de gewenste afbeelding van je canvas zelf kunt ingeven. Goed opmeten is dan wel belangrijk. Meet de beschikbare ruimte voor je canvas en vul deze in op onze website. Dit kan tot op de centimeter nauwkeurig, waardoor je canvas steeds perfect past. Zo komt die eigen foto perfect tot zijn recht in de voorziene ruimte. 

Weet dat we ook XXL-formaten van je eigen foto kunnen maken. Zo kun je zelfs je hele muur bedekken met een eigen foto. Zeker in grote woonkamers of ruimtes, kan dit voor een prachtig effect zorgen. Ook grootformaat foto’s kunnen we zeer scherp drukken, waardoor je een prachtig resultaat krijgt. 

Kies een passend ophangsysteem: Heb je je eigen foto geüpload en ziet het er goed uit? Dan is het tijd om een ophangsysteem te kiezen voor je canvas. We hebben verschillende mogelijkheden en die staan stuk voor stuk uitgelegd op de website. Op een muur wordt meestal voor dibond of plexiglas gekozen, maar er zijn nog heel wat andere opties. Zo vind je altijd wel een optie die op jouw muur past en gemonteerd kan worden. Een houten frame, een montagesysteem met ringen of nog wat anders? Bij ons kun je het bestellen. 

Canvas bestellen: ervaar zelf het gemak 

We geven je maar even mee: het bestellen van je canvas met een eigen unieke foto, hebben we verbluffend gemakkelijk gemaakt. De kans is dus groot dat je je niet tot eentje beperkt. De mogelijkheden zijn dan ook immens en je hebt vast wel tientallen foto’s die je wil vereeuwigen. Het bestellen van een canvas is een fluitje van een cent en meerder bestellingen zijn mogelijk. 

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen