Kamp je met een lekkend dak? Of wil je lekkages en overige dak problemen juist voorkomen? Investeer dan in een nieuwe dakbedekking van goede kwaliteit. De dakbedekking vormt een belangrijk onderdeel van je woning. De dakbedekking zorgt ervoor dat jij binnen droog zit. Je kunt daarmee ook wel stellen dat de dakbedekking heel bepalend is voor jouw wooncomfort. Kies dus voor een dakbedekking van goede kwaliteit, kies voor een dak van EPDM. 

Kwalitatief goed en gebruiksvriendelijk

EPDM is dakbedekkingsmateriaal dat populair is bij professionele dakdekkers en particulieren. En deze populariteit is natuurlijk niet voor niets. EPDM is een materiaal dat zeer geschikt is als dakbedekking. Het is namelijk een sterke rubbersoort met een hoge weerbaarheid. Van vorst en warme temperaturen tot neerslag en wind. Deze dakbedekkingssoort is bestand tegen al deze weersomstandigheden. Door de hoogwaardige kwaliteit gaat de dakbedekking lang mee. Een EPDM dakbedekking is dus een slimme investering voor nu en voor op de lange termijn. Naast de kwaliteit is er nog iets dat deze dakbedekkingssoort uniek maakt, namelijk de gebruiksvriendelijkheid. In tegenstelling tot traditionele dakbedekkingsmaterialen kun je een EPDM dak gewoon zelf plaatsen. 

Compleet EPDM doe-het-zelf pakket

De gebruiksvriendelijkheid is een van de typerende kenmerken van een EPDM dak. Traditionele dakbedekkingsmaterialen moeten door dakdekkers met behulp van branders worden geplaatst. Maar voor de plaatsing van een EPDM dak heb je geen branders of professionele dakdekkers nodig. Eenieder kan een EPDM dak zelf plaatsen. Het enige wat je hiervoor nodig hebt, is het juiste materieel. En ook het verzamelen van alle materialen is heel eenvoudig. Er is namelijk een speciaal EPDM pakket verkrijgbaar. Dit betreft een compleet doe-het-zelf pakket. Het pakket is voorzien van alle benodigde materialen voor de plaatsing van jouw dakbedekking. Met dit pakket in je bezit wordt het plaatsen van een EPDM dak nog makkelijker. Je kunt namelijk nergens op misgrijpen. Hierdoor kan niets de plaatsing van jou dakbedekking in de weg kan staan. 

Alle voordelen van EPDM op een rijtje

Dat particulieren én professionele dakdekkers de voorkeur geven aan EPDM als dakbedekkingsmateriaal is niet zonder reden. Een EPDM dak kent diverse voordelen ten opzichte van andere dakbedekkingsmaterialen. Een van deze voordelen betreft de kwaliteit. Een EPDM dak is kwalitatief gezien erg goed. Hierdoor ben je verzekerd van een optimaal wooncomfort. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Een EPDM dak heeft namelijk een lange levensduur. Daarnaast heeft EPDM als voordeel dat je de dakbedekking zelf kunt plaatsen. Dit bespaart jou een hoop kosten omdat je geen dakdekkers hoeft in te huren. Een EPDM dak kent dus veel voordelen ten opzichte van overige dakbedekkingsmaterialen.

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen